Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Kalafior gotowany

[email protected]
Warto wykorzystać dobrodziejstwa naszego polskiego kalafiora. Jest tak bogaty w wartości odżywcze, że ich nie spiszesz na kartce. Ważne przy tym, by go nie przegotować.

Warto wykorzystać dobrodziejstwa naszego polskiego kalafiora. Jest tak bogaty w wartości odżywcze, że ich nie spiszesz na kartce. Ważne przy tym, by go nie przegotować. W osolonym wrzątku, z odrobiną Vegety dla smaku, gotujemy kalafior około 10 minut, dolewając szklankę mleka. Następnie podbieramy go widelcami, kiedy jest jeszcze chrupki, odsączamy i delikatnie namaszczamy świeżutkim, naturalnym masłem, żeby zrobił się aż złocisty. Uchowaj Boże potraktować go prażoną tartą bułką. I wątroba, i trzustka jej nie tolerują.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

9 ulubionych miejsc kleszczy w ciele

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gdansk.naszemiasto.pl Nasze Miasto