Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Sałatka z makaronu z tuńczykiem

Dorota Michalczak
Dorota Michalczak

Składniki:
25 dkg makaronu ryżowego,
puszka tuńczyka w kawałkach,
puszka kukurydzy, lub zielonego groszku,
czerwona papryka, lub pomidor,
świeży ogórek,
majonez, przyprawy.

Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Do zimnego makaronu dodać tuńczyka, pokrojone w drobna kostkę warzywa i kukurydzę. Całość doprawiamy według gustu ulubionymi przyprawami i łączymy z majonezem.

Przygotowując sałatkę z makaronu, nie musimy trzymać się ściśle przepisu. Dodajemy zawsze nasze ulubione produkty i przyprawy. Takie potrawy są smaczne i zdrowe. Smakują nie tylko w upalne dni lata.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kotlety mielone z piekarnika z fetą

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na dolnoslaskie.naszemiasto.pl Nasze Miasto