MKTG NaM - pasek na kartach artykułów

Podsumowanie dwóch projektów w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Gdańsku

aniz
Archiwum Polskapresse
W poniedziałek 13 października o godz. 9.30 w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Gdańsku w odbędzie się podsumowanie dwóch międzynarodowych projektów realizowanych przez szkołę oraz praktyk zawodowych w Instytucie Poula Bocuse w Lyonie, które szkoła realizuje od 10 lat.

Międzynarodowymi projektami są: Leonardo da Vinci – „Hiszpańskie smaki, polska gościnność” oraz „Kulinarna Francja, początkiem drogi zawodowej”. Uczniowie przygotują potrawy – których będzie można skosztować! – prezentując swoje umiejętności zdobyte we Francji i Hiszpanii. Gościem i oceniającym potrawy będzie m.in. Piotr Kowalczuk – dyrektor Wydziału Rozwoju Społecznego.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Seria pożarów Premier reaguje

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gdansk.naszemiasto.pl Nasze Miasto