Studniówka w Gdańskim Liceum Autonomicznym rozpoczęła się od poloneza. Uczniowie parami wkroczyli do pięknej sali balowej i oświetleni kryształowymi żyrandolami, otworzyli bal pięknym układem. Obserwowali ich rodzice i nauczyciele.
Zobacz:
Następnie uczniowie zasiedli do uroczystej kolacji podanej przez kelnerów hotelu. W menu znalazły się m.in krem z pomidorów, roladka z kurczaka nadziewana grzybami i podawana z ziemniakami gratin, a także szarlotka na ciepło serwowana z lodami waniliowymi.
Po kolacji wszyscy, zarówno uczniowie i nauczyciele Gdańskiego Liceum Autonomicznego, chętnie weszli na parkiet i tańczyli do białego rana.
Uwaga na Instagram - nowe oszustwo
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?