MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Nie powinno się smażyć mięsa wyjętego prosto z lodówki....
fot. Blendbloke Pixabay.com

Najgorsze błędy podczas przyrządzania mięsa. Niektóre z nich mogą mieć wpływ na twoje zdrowie!

Smażenie zimnego mięsa

Nie powinno się smażyć mięsa wyjętego prosto z lodówki. Warto odczekać 10-15 minut i dopiero zacząć jego przyrządzanie. Istnieje ryzyko, że mięso na wierzchu będzie wyglądało na gotowe do spożycia, jednak w środku surowe. A każdy wie, co się może wiązać ze zjedzeniem surowego mięsa.

Zobacz również

Ruszył Festiwal Etnotyngiel w Kielcach. Są konkursy i piknik. Zobaczcie zdjęcia

NOWE
Ruszył Festiwal Etnotyngiel w Kielcach. Są konkursy i piknik. Zobaczcie zdjęcia

Gra grupa 2 świętokrzyskiej klasy A. Trwa 21. kolejka [WYNIKI, TABELA]

NOWE
Gra grupa 2 świętokrzyskiej klasy A. Trwa 21. kolejka [WYNIKI, TABELA]

Polecamy

Jakie buty na lato wybrać, a których unikać? Posłuchaj rad eksperta ortopedii

ROZMOWA
Jakie buty na lato wybrać, a których unikać? Posłuchaj rad eksperta ortopedii

Sławomir Staszak p.o. prezesa zarządu Energa SA

Sławomir Staszak p.o. prezesa zarządu Energa SA

Nie daj się nabrać, nawet jeśli to atrakcyjna inwestycja – oszuści działają

Nie daj się nabrać, nawet jeśli to atrakcyjna inwestycja – oszuści działają